Over Ons


Bernard

TEAM LCDD

LCDD is 7 jaar geleden ontstaan, toen Bernard er nog alleen voorstond. Met zijn kennis en dromen is hij met het bedrijf gestart en zoals hij ook graag zelf fijn werkt, pleit hij ook voor een goede werksfeer in het team. En dit is bij uitstek LCDD. Niet voor niets heet het dan ook La Cosana De Data. Alsof je aan het strand, met een glas drinken naast je, en een laptop op schoot, data kan managen.

HET TEAM

Bernard
Bernard

Meewerkend voorman. Ik ben een vrolijke noot, welke er niet van houdt als iets niet werkt.. Graag onderzoek ik hele complexe omgevingen, om het toch werkend te krijgen. Of begin ik helemaal opnieuw om het nog beter te maken. Daarnaast houd ik van katten, Zuid-Spanje en sleutelen aan een oude auto op een warme vrije dag.

Danielle
Danielle

Hi! Ik werk voornamelijk met de hard-core data bij LCDD. Het ordenen en gestructureerd werken past perfect bij mij. En de sfeer hier is super. Ik kan foccussen op wat ik zelf wil en tegelijkertijd is er een fijn team waar we samen de projecten mee aanpakken.

gladys
Gladys

Als designer en illustrator binnen het team zorg ik voor de vormgeving en de visuele vertaling van data. Mijn achtergrond in de IT is een perfecte aanvulling om het team deels technisch te ondersteunen. Naast LCDD focus ik mij op mijn eigen bedrijf CutieSquad en vind je mij regelmatig op een Comic con.

Rikke
Rikke

Bij LCDD werk ik als adviseur op gebied van marktonderzoek, financieel modelleren en klantcontact. Daarnaast heb ik de luxe gehad om een startup idee samen met het team uit te werken waarmee we esports data verzamelen, visualiseren en presenteren aan esports teams en spelers.

Inge
Inge

Ik zorg ervoor dat de financiën goed verwerkt worden, dus de facturen naar de opdrachtgevers met het juiste aantal uren, de rekeningen op tijd betaald en de salarissen naar de collega's uitbetaald (ook belangrijk). Naast deze droge kost zorg ik als compensatie voor het vermaak en de ontspanning voor ons team. Uitjes, etentjes en als bonus af en toe een heerlijke zelfgebakken taart omdat taarten bakken een hobby van mij is.

Lotte
Lotte

6 jaar geleden ben ik begonnen met mijn eerste BI-klus naast mijn beroep als fotograaf. Momenteel een duizendpoot. Websites maken, bezig zijn met design, datawarehousing en werken met een steeds groter team. De laatste klus die ik gedaan heb, was een tof Power-BI project voor de overheid.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Naam

La Cosana De Data

Telefoonnummer

+31 15 30 100 50

E-mailadres

bernard@lcdd.nl